< Попередня новина

Семінар навчання

28 квітня 2017 року на базі державного підприємства "Радомишльське лісомисливське господарство" лісівники та рятувальники провели комплексні тактико-спеціальні навчання з організації ліквідації надзвичайної ситуації, спричиненої лісовою пожежею. 
 
Для участі у навчанні було запрошено директорів лісогосподарських підприємств області, начальників міськрайонних та районних відділів, районних секторів УДСНС України в Житомирській області.
На підприємстві,  керівники та рятувальники Радомишльського району оглянули лісову пожежну станцію 2 типу Радомишльського лісгоспу, пожежну техніку та засоби пожежогасіння .
 
 
В Краснобірському лісництві,  лісівники державного підприємства та рятувальники МНС провели навчання  по гасінню та ліквідації лісових пожеж.
В 4 лісництвах лісгоспу встановлено 4 спостережні вежі 2 з яких з метою підвищення якості охорони  лісових масивів від пожеж в  Краснобірському та Білківському лісництві   встановлено  2 сучасні телекомунікаційні  системи відеоспостереження за лісовими масивами,  які підєднані до монітору чергового пожежного спостерігача ЛПС, який також має змогу спостерігати за ситуаціями в лісництвах в режимі онлайн.
 
Метою проведення даного навчання є посилення співпраці та спільних підрозділів МНС та лісогосподарських підприємств під час гасіння лісових пожеж.