< Попередня новина

У Житомирі в рамках семінару держслужбовці-лісівники підвищують кваліфікацію в межах державного замовлення

Спеціалісти обласних управлінь лісового та мисливського господарства, підприємств  та  установ безпосереднього підпорядкування Держлісагентства України проходять навчання на базі державного університету «Житомирська політехніка».
Саме цей навчальний заклад є  виконавцем державного замовлення на підвищення кваліфікації державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування у 2019 році . 
Відтак короткострокова програма з підвищення кваліфікації державних службовців передбачає навчання з питань запобігання та протидії корупції в умовах реалізації системних реформ, модернізації публічної служби та шляхів підвищення рівня професійної компетенції державних службовців, лідерства на державній службі тощо.
Нагадаємо, що 20 березня Кабінет Міністрів України затвердив обсяги державного замовлення Національному агентству з питань державної служби (НАДС) на підвищення кваліфікації державних службовців, голів державних адміністрацій та службовців місцевого самоврядування на 2019 рік. 
Так, згідно з ухваленою Урядом постановою, цьогоріч підвищення кваліфікації пройдуть 26 275 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Затверджена сума видатків із Державного бюджету України на ці потреби – 54,6 млн грн.
Це дозволить вчасно задовольнити потреби у професійному навчанні зазначених осіб та створить належні умови для підвищення рівня їх професійної компетентності.
Наталія Горай, прес-служба Житомирського ОУЛМГ