< Попередня новина

FSC національний стандарт системи ведення лісового господарства для України доступний українською мовою

Відтепер утримувачам FSC сертифікатів та іншим зацікавленим сторонам доступний неофіційний переклад українською мовою FSC національного стандарту системи ведення лісового господарства для України.
Переклад FSC національного стандарту, який набув чинності з 30 березня 2020 р., доступний за цим посиланням. Впровадження вимог нового стандарту підприємствами лісового господарства має відбутись протягом 12-ти місяців перехідного періоду із зазначеної дати. Детальніша інформація про впровадження стандарту доступна з адреси ua.fsc.org/ua-ua/newsroom/event-news/id/496
Директор Національного представництва FSC в Україні Павло Кравець зазначив: “Завдяки злагодженій, наполегливій та ретельній роботі протягом кількох останніх місяців редакційної комісії, утримувачі сертифікатів, органи сертифікації та зацікавлені сторони отримують нагоду скористатися неофіційним перекладом національного стандарту. Його безумовна перевага в передачі змісту оригіналу через категорійно-понятійний апарат лісівничої науки та практики. Сподіваюся, що переклад сприятиме пришвидшенню переходу до нового стандарту”.
Просимо зауважити, що у будь-якій ситуації англомовна версія FSC національного стандарту (див. fsc.org/en/document-centre/documents/resou […]) вважатиметься пріоритетною.
Стосовно будь-яких запитань щодо FSC національного стандарту звертатись до Павла Кравця за адресою p.kravets@ua.fsc.org