< Попередня новина

Клуб спортивного дозвілля створили при Малоцвілянському лісництві

У селі Малій Цвілі Новоград-Волинського району замість колишнього магазину місцеві лісівники створили сільський клуб. Новий осередок дозвілля відразу став популярним серед мешканців села.
– Тривалий час ця будівля була порожньою, бо магазин не працював, – пояснює  лісничий Малоцвілянського лісництва Віктор Демчук. – Кілька років тому керівництво Новоград-Волинського держлісгоспу вирішило на базі цієї будівлі створити клуб з деяким, так би мовити, спортивним ухилом. Закупили і встановили більярд, тенісний стіл, набори шахів і шашок. У вільний час сюди заходять позмагатися і відпочити як лісівники, так і місцеві жителі. Ми тут ніяких відомчих обмежень не встановлюємо.
Недалеко від клубу – сучасний сільський стадіон і волейбольний майданчик. Отож влітку ми ще й місцеві спортивні змагання проводимо. У вихідні тут збираються чимало людей, хоча ми хотіли б, щоб тутешні спортивні заходи були більш масовими, – зізнається Віктор Демчук.
Про витрати на утримання сільського клубу в Малій Цвілі лісівники не повідомили. Кажуть, що вони – незначні, а важливість змістовного відпочинку працівників лісництва (їх тут – майже півсотні) взагалі грошима визначити неможливо.
Володимир ВАСИЛЬЧУК.
Фото автора.