< Попередня новина

Коли єднаються праця та спорт

Цьогорічний календар звів у часі відразу два свята – День фізичної культури та спорту і День працівника лісу. Тож ювілейна ХХV спортивна спартакіада ДП «Радомишльське ЛМГ», що відбулась напередодні, присвячувалась обом цим подіям. У ній взяли участь дев’ять виробничих підрозділів підприємства.
Змагалися лісівники за олімпійською системою з волейболу, перетягування канату, настільного тенісу, більярду та стрільби з пневматичної гвинтівки.  
У волейболі й більярді в напруженому суперництві перемогла команда Потіївського лісництва. В перетягуванні канату та стрільбі не було рівних фізкультурникам Поташнянського лісництва. Найвправніше володіння тенісною ракеткою продемонстрували представники адмінперсоналу.
За підсумками усіх змагальних видів загальнокомандне перше місце посіла команда Поташнянського лісництва (лісничий Ю.Целованський), на другому місці – колектив адмінперсоналу (керівник І.Дмитренко), на третьому –  автотранспортний цех (начальник В.Комарчук).
Привітав учасників змагань та вручив дипломи і кубок переможця директор підприємства І.Дмитренко. Вдячні слова були адресовані суддівській бригаді – О.Гончаренку, А.Ковалю, А.Грищенку.
Активно підтримували тих, що змагалися, вболівальники – колеги, друзі, додаючи учасникам азарту, задоволення і обопільних гарних емоцій.
Д.ДОВГАЛЕНКО, 
голова профкому.