< Попередня новина

Коростенські лісівники провели весняне прибирання

Всю весну чепурять своє господарство працівники Коростенського лісгоспу. Тепер садиби лісництв підприємства з відремонтованими будівлями,  з новими клумбами та газонами,  – взірець охайності та порядку, скрізь видно дбайливу руку справжнього господаря. 
Масштабне прибирання проведено і в лісових масивах вздовж шляхів, адже саме ці території найбільш страждають від засмічення. 
Аби вберегти насадження від вогню - створено систему протипожежних мінералізованих смуг. А  всі позапланові в′їзди в ліси  перекриті шлагбаумами з  відповідними забороняючими знаками.
Усі  рекреаційні пункті та місця відпочинку в лісах також уже  прибрані та чекають своїх відпочивальників. А щоб застерегти відвідувачів лісу від необачних вчинків та нагадати їм, що природа – наш дім, вздовж автодоріг лісівники  встановили 25 нових аншлагів та 4 біл-борди на протипожежну  та  природоохоронну тематику.
У всіх лісництвах встановлені нові вказівні знаки, в лісах  - 220 нових квартальних стовпів. «Порядок має бути скрізь:  у кожному закутку, навіть у найвіддаленішому лісовому кварталі,  - переконаний директор лісгоспу Володимир Бадзян. – Адже це наше лице, отож дбаємо, щоб все було чистим і радувало око.»
Анатолій Вітковський