< Попередня новина

Охороні праці - належну увагу

1,2 млн. гривень в минулому році в Білокоровицькому лісгоспі спрямували на заходи з охорони праці та створення безпечних умов праці. За ці кошти у всіх лісництвах і цехах за спеціальною  програмою проведено навчання з питань охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки, здійснено закупівлю спецодягу та взуття, проведено обов'язковий періодичний  медичний огляд тощо.
Задля безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки при проведенні лісосічних робіт, а також експлуатацію машин, механізмів, устаткування, вантажопідіймальних кранів і машин, трелювання, транспортування лісу, технічне обслуговування машин-механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, яке перебуває на балансі підприємства, за кожним механізмом закріплено атестованих працівників та керівників робіт.
Крім того, проведено навчання і перевірка знань «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском», правил охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання, правил охорони праці для працівників лісового господарства та лісової промисловості
Варто зазначити, що на підприємстві в 2018 році нещасних випадків, пов'язаних з виробництвом, не зафіксовано,  дорожньо-транспортних пригод за участю автотранспорту підприємства не зареєстровано, пожеж на виробничих об'єктах  не виникало.