< Попередня новина

Подвір'я Денишівської спецшколи прикрашатимуть декоративні рослини від житомирських лісівників

«Дітям потрібні не повчання, а приклади, -  так вважає Віктор Сахнюк, начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства. -   Отож як зробити оточуючий нас світ кращим, маємо показувати  лише власним прикладом.»
Аби вихованці Денишівської спеціальної школи вчилися робити корисні справи, а подвір'я школи буяло зеленню, державне підприємство «Житомирське лісове господарство» радо поділилося з навчальним закладом саджанцями рослин для озеленення.
Дотримуючись усіх карантинних заходів, рослини висадили разом: діти, вчителі та лісівники. Останні ділилися з вихованцями інформацією щодо назв рослин, як правильно їх садити та доглядати за ними потім, щоб ті прижилися та гарно росли і розвивалися. 
Тепер подвір'я школи прикрашатимуть ще й туї, самшит, ялівці, калина, лаванда від житомирських лісівників.
Допомогу закладу в озелененні зініціював начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Сахнюк, отож заступник директора школи Ірина Кравчук вручила подяки Віктору Сахнюку, директору Житомирського лісгоспу Руслану Карчевському та лісничому Тригірського ліснитва Валерію Іщуку.