< Попередня новина

Роз'яснення щодо ситуації із затриманням майстра лісу

Сьогодні в низці засобів масової інформації було опубліковано інформацію з посиланням на прес-службу військової прокуратури Центрального регіону України щодо затримання майстра лісу в одному з лісогосподарських підприємств Житомирської області.
У зв’язку з цим, Державне агентство лісових ресурсів України повідомляє.
Державне підприємство «Олевське лісове господарство», яке підпорядковане Держлісагентству, та його працівники не мають відношення до повідомлення, поширеного прес-службою військової прокуратури Центрального регіону України.
Також звертаємо увагу на те, що на офіційному веб-сайті військової прокуратури Центрального регіону України міститься виправлена інформація із зазначенням іншого лісгоспу vppnr.gp.gov.ua/ua/news.html.
Окрім того, хочемо підкреслили, що Державному агентству лісових ресурсів належить 73% лісів України. Інші 27% перебувають у підпорядкуванні інших лісокористувачів (Міприроди, Міноборони, комунальні ліси обласних рад та інші).
З метою уникнення репутаційних втрат державних лісогосподарських підприємств, підпорядкованих Держлісагентству, просимо ЗМІ перевіряти інформацію та поширити роз’яснення.