< Попередня новина

Щоб відпочинок у лісі був комфортним – подбали лісівники

Нещодавно новий рекреаційний пункт обладнали на території Бовсунівського лісництва Лугинського спецлісгоспу. Він розташований в мальовничому місці на березі річки Жерев та має дещо незвичну, як для таких обєктів,  назву – Танковий міст. Колись саме в цьому місці військовики, що їхали на розміщений неподалік полігон, переїжджали річку. Тепер тут зведені 4 ошатні альтанки зі столами та зручними місцями для сидіння, для дітей встановлено гойдалку. Аби вогонь, який відпочивальники обовязково захочуть розвести, не завдав жодної шкоди лісу – місце для вогнища обіклали камінням та ще й для надійності по колу обсипали піском. Подбали лісівники і про запас дров для зручності.
Справжньою родзинкою території є криничка зі смачною джерельною водою, яку також огороджено та впорядковано. До річки в місці для купання встановлено східці для безпечного та зручного спуску у воду. 
Усі роботи з облаштування та обслуговування рекреаційної дільниці лісгосп проводить за власні кошти та силами працівників державної лісової охорони.
«Ми завжди раді гостям, - кажуть лісівники, - нехай ліс усіх радує та додає приємних емоцій. Проте просимо поважати працю інших та не смітити, не нівечити споруди і дерева та бути особливо обережними при розведенні багаття, аби відпочинок тут і надалі залишався приємним та комфортним.»