< Попередня новина

В Коростенському лісгоспі дбають про здоров'я та настрій працівників

В Коростенському лісгоспі  дбають про здоров'я та настрій працівників
Їдальня на Ушомирському лісопромисловому комплексі державного підприємства «Коростенське лісомисливське господарство»  як зачинила свої двері в 2011 році так і стояла пусткою. Потихеньку облуплювалися стіни, руйнувався дах. ЇЇ жалюгідний вигляд пам’ятають як працівники лісгоспу, так і місцеві мешканці.
Володимир Бадзян, котрий кілька років тому очолив підприємство,  вирішив за будь-яку ціну цей об’єкт «оживити», щоб люди, котріі приходять на роботу. не перебивалися холодними перекусами, а мали повноцінне гаряче харчування.
Ремонтні роботи тривали буквально півроку, і коли оновлена їдальня «Ялинка» запросила  до себе перших відвідувачів – ті ахнули: такого закладу харчування в Ушомирі  більше не знайдеш! Ошатна зала, привітний персонал і страви смачнючі.
«Щоденно у нас харчується близько 3 десятків осіб – каже завідувач їдальнею Роза Абдіманова, - це і працівники лісокомплексу, і водії автомобілів, котрі приїздять сюди за лісопродукцією, і мешканці села заходять, і діти за булочками забігають.  Для працівників лісгоспу діє знижка -  відтак повноцінний обід із трьох страв обійдеться їм у 40-45 гривень.»
«Попри те, що працюємо ми зовсім недавно, - ділиться кухар Альона Дьоміна, -  маємо свої «фірмові» страви, однак відвідувачі все ж віддають перевагу традиційним:  юшці, борщу, картоплі з котлетою.»
Їдальня обладнана новітньою технікою та усім необхідним кухонним начинням.
Варто додати, що на її реконструкцію витрачено  1,2  мільйона гривень власних коштів підприємства.
«Про прибутковість цього підрозділу говорити не варто, - каже Володимир Бадзян. – Тут на перше місце виходить  інший аспект: ми дбаємо про те, аби наші працівники в будь-яку погоду мали гаряче харчування, а від цього залежить їх настрій, стан здоров'я і, відповідно,  працездатність».
Наталія Горай, прес-служба Житомирського ОУЛМГ