< Попередня новина

Вітаємо ювіляра!

5 травня у широкому колі близьких, рідних і друзів відсвяткував  свій 60-річний ювілей директор Білокоровицького держлісгоспу Юрій  Іванович Шевчук. Він із відомої в області династії лісівників, де  майже всі члени великої родини Шевчуків обрали лісові професії і нині працюють в лісовому господарстві.
   Не довго вагався із вибором майбутньої професії і Юрій Іванович, у 19 років він розпочинає свій трудовий шлях лісником Курчицького лісництва, тоді ще Новоград-Волинського спецлісгоспу. Із того часу, як кажуть, професійний напрямок не міняв: працював десятником, техноруком, лісничим, інженером з переробки, головним інженером  у Городницькому та Новоград-Волинському держлісгоспах.
   В кінці 2009 року  Юрій Шевчук був призначений директором ДП «Білокоровицьке лісове господарство», яким успішно керує по сьогоднішній час. Це один із найбільших в області держлісгоспів з унікальною флорою і фауною, реліктовими деревостанами, рідкісними рослинами, частина із яких є «червонокнижними». Юрію Івановичу, за роки керівництва, вдалося не лише стабілізувати фінансово-економічну ситуацію в лісгоспі, але й перетворити його у потужне, високотехнологічне  підприємство лісової галузі. Нині Білокоровицький  держлісгосп – найбільший роботодавець і платник податків в області, ініціатор  багатьох соціальних і благодійних програм і проектів.
  А його директор  Юрій Шевчук – яскравий приклад  результативної  і бездоганної роботи. Він вмілий організатор і керівник, з енергійним запалом, наполегливий і завзятий. Всі сучасні виклики і загрози вміє  професійно  долати, а головне – проявляє турботу про людей праці, завжди допоможе в скрутну хвилину, підтримає і словом і  гарним вчинком.
   Отож, Ваші колеги і друзі, Юрію Івановичу, щиросердечно вітають Вас із визначною датою в  житті і присвячують Вам такі віршовані рядки:
  Ювілей – це не просто свято,
  Хай же серце працює завзято.
  Ювілей – це роки Ваші зрілі, 
  Мудрий досвід в потрібному ділі.
  Ювілей – це як зустріч з зорею, 
 Тож завжди молодійте душею.
 З гарною датою щиро вітаєм, 
 Здоров’я міцного надовго бажаєм.
 А також людського тепла і добра, 
 Щоб щедрість завжди в Вашім серці жила.
 Ніжної ласки, чистих світанків, 
 Променів сонця у кожнім віконці.
 Щастя без ліку і довгого віку.
Колектив Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства приєднується до усіх вітань та зичить ювіляру усіляких гараздів.