< Попередня новина

Вітаємо з ювілеєм Катерину Федорук

Прекрасний ювілей святкує сьогодні інспектор з кадрів державного підприємства «Баранівське лісомисливське господарство» Катерина Федорук.
Федорук Катерина Іванівна в галузі лісового господарства працює з квітня місяця 1994  року. Трудову діяльність розпочала на посаді друкарки держлісгоспу. В 2012  році призначена на посаду інспектора з кадрів державного підприємства «Баранівське лісомисливське господарство».
За час роботи на підприємстві зарекомендувала себе позитивно: оперативно і якісно виконує посадові обов’язки, уважно, ввічливо ставиться до кожного працівника в інтересах колективу підприємства та кожної особи окремо. Проводить аналітичну й оперативну роботу, здійснює виконавчі, розпорядчі, контролюючі та координаційні функції в сфері управління персоналом. Контролює дотримання дисципліни праці та режиму роботи на підприємстві, складає звіти про роботу з кадрами. Постійно працює над удосконаленням своїх знань.
Користується повагою та заслуженим авторитетом в колективі,комунікабельна і відкрита до людей, - кажуть про неї колеги. Катерина Іванівна бере активну участь в громадському житті колективу, неодноразово нагороджена Грамотою підприємства.
Друзі та колеги вітають Катерину Іванівну з ювілеєм та зичать їй усіляких гараздів.